Natuurlijke slaapmiddelen voor mensen met slapeloosheid

Volgens een recent onderzoek van een gerenommeerde gezondheidsorganisatie lijdt 30% van de volwassenen aan slapeloosheid. Dit is een veelvoorkomende hachelijke situatie geworden van ouderen en vanwege de ongewenste bijwerkingen van vrij verkrijgbare medicijnen,xanax bestellen met ideal zonder recept betuttelen veel volwassenen natuurlijke slaapmiddelen meer dan de traditionele slaappillen.

Kruidengeneesmiddelen werken ook als slaapmiddel naast het behandelen van veelvoorkomende aandoeningen zoals angst en spanning. Deze kruidenremedies omvatten kamille. Kamille is erg populair als drankje en artsen adviseren dat het drinken van een kopje kamillethee voor het slapengaan helpt om de dutjes te bevorderen en te reguleren. De ontspannende chemische stof die in kamille aanwezig is, wordt apigenine genoemd, het werkt als een kalmerend middel dat onze systemen kalmeert maar geen bijwerkingen heeft.

Valeriaan, beter bekend als “valium van de natuur”, is een ander ontspannend kruid dat al honderden jaren wordt gebruikt. In de beginjaren werd dit kruid veel gebruikt als slaapmiddel in de Verenigde Staten totdat het werd vervangen door vrij verkrijgbare medicijnen. Volgens recente studies zou Valeriaan, wanneer het een half uur voor het slapen gaan wordt ingenomen, effectief kunnen werken als vrij verkrijgbare medicijnen om de slaap te bevorderen.

Ten slotte is hop, nog een van de meest populaire natuurlijke slaapmiddelen, vaak te vinden in alcoholische dranken zoals bier. Het werkt zonder bekende bijwerkingen en kan in theevorm worden ingenomen. Je kunt ook gedroogde hopbloemen gebruiken en onder je kussen laten leggen. Dit heeft hetzelfde slaapverwekkende effect als het drinken van de theevorm.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *