Facebook ‘Nepnieuws’-programma heeft een speciale knop nodig om ervoor te kiezen om alleen verwijderde artikelen te lezen

Blijkbaar willen onze reguliere media en grote zoekmachines en zelfs Facebook politiek rechtse uitingen censureren. Dat is interessant gezien het feit dat het hele idee van internet was om vrije meningsuiting, meningsuiting en vrijdenkende ideeën te bevorderen – nou, ik denk dat dat nu nog steeds zo is, zolang die berichten links, politiek correct en progressief zijn. Na de presidentsverkiezingen vragen veel mensen; Hoe komt het dat de tv-media het zo bij het verkeerde eind hadden met de resultaten van de peilingen? Hoe komt het dat de internetreuzen diezelfde boodschap herhaalden? Waarom gebruiken de belangrijkste bezitters van informatie extreme propagandatechnieken om de samenleving te versmelten tot een soort hersenloze Borg?

Moeilijk te zeggen waarom, maar het is duidelijk dat sommigen de politieke oppositie willen beperken en door willen marcheren met de agenda van duurzaamheid, politieke correctheid, gelijkheid en wereldwijde socialistische mandaten voor alle wereldburgers – inclusief de onze. Het blijkt dat Facebook zal proberen om wat zij beschouwen als Fake Nieuws Vandaag te elimineren en gebruikers in staat te stellen twijfelachtig nieuws te “inleveren” voor verder onderzoek en factchecking. Factcheck door wie? Eenvoudig – op feiten gecontroleerd door reguliere media en linkse politieke hacks. Wauw, zo veel voor het helpen van gebruikers om de waarheid te achterhalen – alles wat niet in overeenstemming is met een linkse agenda zal worden gemarkeerd en gegeseld.

Is dit niet wat de linkse media deden tijdens de verkiezingen? Is dat niet de reden waarom Hillary Clinton verloor, ook al werkte het Clinton News Network en de propagandamachine op volle toeren om haar te steunen als de zogenaamde “meest gekwalificeerde” en ervaren kandidaat, terwijl ze weigerde haar corruptie en de achterkamertjes te onderzoeken? om haar tegenstanders als Bernie Sanders en Donald Trump te verslaan? Is Mark Zuckerberg, de (zogenaamde) oprichter van Facebook, geen grote aanhanger van de Democratische Partij? Moeten we echt geloven dat zo’n factcheck-schema ons ‘echt nieuws’ gaat brengen – je weet wel, zoals al die BS van het reguliere nieuws van de kabel-tv tijdens de verkiezingen?

Het is vrij duidelijk dat als Facebook in staat is om rechtse politieke onenigheid jegens de wereldwijde socialistische elite en de Democraten te onderdrukken, ze misschien een kans hebben bij toekomstige verkiezingen. Realiseer je ook dat Mark Zuckerberg zelf politieke aspiraties heeft, en Donald Trump heeft hem zojuist laten zien hoe het moet. Face it Facebook staat op het punt ons nieuws te censureren en te kiezen en te kiezen wat we lezen. Dus ik denk dat we moeten eisen dat Facebook al het nieuws vermeldt dat ze in de nepnieuws-junkbox stoppen en dat gebruikers de mogelijkheid moeten hebben om zich alleen te abonneren op datgene wat Facebook niet leuk vindt, want uiteindelijk is daar het echte nieuws. zullen gebaseerd zijn op dit schema van hen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *