Hoe een bloeiende economie te creëren door gebruik te maken van de wet van aantrekking

Een paar van mijn studenten hebben het onlangs tot hun persoonlijke intentie gemaakt om de Amerikaanse economie weer te laten bloeien en beter dan ooit te worden door de wet van aantrekking te gebruiken om de economie voor te stellen zoals zij dat willen. Door Feel It Real! technieken, brachten ze allebei snel positieve Breda Nieuws mediaverhalen over de Amerikaanse economie binnen een paar dagen na hun oorspronkelijke intentie. Sindsdien hebben ze van deze Thriving Economy Intention een project van hen gemaakt. Elke dag zijn ze van plan om de economie te laten bloeien en beter te laten schijnen dan ooit tevoren.

Voel het echt! is een vorm van Wet van Aantrekking die zegt dat we onze realiteit naar ons toe trekken door hoe we focussen/voelen. Als we ons concentreren op wat we willen en in het gevoel komen dat we hebben wat we willen, zullen we het aantrekken. We creëren onze hele realiteit, inclusief hoe de economie in ons leven opduikt, door de gevoelens en gedachten waarop we ons de hele dag concentreren. Dus als je gelooft in de wet van aantrekking en je wilt helpen om weer een bloeiende economie te creëren, dan zijn hier zes tips om je op weg te helpen.

Tip #1- Stop dertig dagen lang met kijken/luisteren/lezen van negatieve nieuwsverhalen over de economie: Om een duidelijke visie te krijgen voor wat we wel willen (in dit geval een bloeiende economie), moeten we onze focus afleiden van wat we niet lang genoeg willen om ons voor te stellen dat ons verlangen vervuld is. Als we een heleboel visualiseren en het gevoel hebben dat de economie met overvloed stroomt en we ons dan omdraaien en veel negatieve nieuwsverhalen bekijken, is het alsof we een light frisdrank drinken nadat we zelf een hele pizza hebben gegeten. De frisdrank zal niet veel goeds doen. We moeten onszelf “ontstimuleren” van de negatieve resultaten, zodat we een meer vruchtbare verbeeldingskracht hebben voor de verlangens die we willen manifesteren. Je kunt andere nieuwsverhalen bekijken en lezen (als je wilt) maar als het om de economie gaat, ben je op dieet van alle negatieve verhalen!

Tip # 2 – Denk aan een tijd in de Amerikaanse geschiedenis waarin onze economie bloeide en stroomde van overvloed. Als je je een tijd als deze niet herinnert (omdat je te jong was, enz.), vraag dan aan anderen die zich een tijd als deze herinneren hoe het voor hen was om met dit soort economie te leven. Bedenk eens hoe het voelde om zo’n overvloedige economie te hebben met zoveel overschotten en meer dan genoeg. Probeer echt die emoties in je lichaam te activeren van hoe dat soort economie voelde of zou voelen als je in die tijd had geleefd.

Tip # 3- Stel je levendig een positief nieuwsverhaal voor met behulp van momenteel populaire nieuwslezers, waar ze keer op keer aankondigen hoe goed de economie het doet / hoe de dingen ten goede zijn gekeerd / enz. Doe dit dertig dagen achter elkaar drie minuten per dag. Hoe levendiger je je dit scenario voorstelt en hoe vaker je het doet, hoe krachtiger je vibratie-effect op de economie zult hebben. Probeer de outfit te zien die Diane Sawyer draagt terwijl ze spreekt over de ‘beste economie die de VS ooit heeft gehad’. Zie Katie Couric’s opwinding terwijl ze praat over de nieuwe bloeiende economie, enz. Doe dit elke dag drie minuten per dag gedurende dertig dagen.

Tip # 4 – Kom in de gevoelsplaats van al leven in de best denkbare economie op dit moment. Vraag jezelf af welke tien emoties je zou voelen als je in de beste economie aller tijden zou leven. Veel leraren Wet van Aantrekking besteden niet zoveel aandacht aan de gevoelens die je zou hebben als je verlangen zich had gemanifesteerd, maar bij Feel it Real geloven we dat dit het belangrijkste aspect is van het manifesteren van onze verlangens. Wanneer we ons de gevoelens levendig kunnen voorstellen die we zouden hebben als onze dromen zijn uitgekomen, activeren we niet alleen nieuwe chemische reacties in ons lichaam, maar sturen we ook nieuwe trillingssignalen uit die onze verlangens sneller naar ons toe trekken. Hoe krachtiger onze emotionele intensiteit, hoe sneller we ons verlangen naar ons toe zullen trekken. Schrijf de tien emoties op die je zou voelen als de economie booming zou zijn (d.w.z. overvloedig, veilig, gemak, flow, zekerheid, rijk, vrijheid, enz.) .

Tip #5- Wees dankbaar voor wat er goed gaat met de huidige economie/regering/stroom van overvloed in de Verenigde Staten. Let op elk klein en groot ding dat je laat glimlachen of je hoop geeft over onze economie en overheid. Het is een epidemie in ons land om constant te focussen op wat er mis is met alles. Wat is er mis met ons lichaam, wat is er mis met onze gezondheid, wat is er mis met onze vrienden, wat is er mis met onze financiën, en, natuurlijk, wat is er mis met onze regering.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *