Guava helpt diabetes onder controle te houden

Guave; deze peervormige, eivormige of ronde mooie vrucht die ongeveer 5 tot 10 cm lang is en ongeveer 50 – 200 gram per stuk weegt, komt veel voor in Aziatische landen. Het is van buiten groen van kleur; intern, wit, rozegeel of rood vruchtvlees met veel harde eetbare zaden kleiner dan sesam in het midden van het zachte vruchtvlees. Het is rijk aan voedingsstoffen, vaak rauw genomen met een unieke smaak en smaak.

Guava’s worden vaak superfruit genoemd, omdat ze rijk zijn aan voedingsvezels, foliumzuur en vitamine A en C. Een enkele guavevrucht bevat maar liefst 4 keer zoveel vitamine C als een sinaasappel. Het heeft een laag calorieprofiel met rijke voedingsmineralen, kalium, magnesium en koper. De voedingsstoffen variëren echter tussen verschillende gecultiveerde guaves, het wordt aangetroffen in meer gebruikelijke variëteiten die 90 mg vitamine C per portie bevatten. Het heeft een relatief hoge antioxidantwaarde onder de plantaardige voedingsmiddelen

Guavebladeren worden ook traditioneel in de volksgeneeskunde gebruikt als middel tegen diabetes. Sinds begin jaren ’50 zijn met name guavebladeren onderwerp van onderzoek naar therapeutische werking tegen ontstekingen en pijn. In de moderne samenleving van vandaag; Guaveblaadjes worden verwerkt tot gelijkenis van thee. Het is onder hoge temperatuurverwerkingstechniek en intensieve kwaliteitscontrole, bezit zijn rijke typische smaak en natuurlijke vitamine en vezels om het voedingsdieet in het menselijk lichaam aan te vullen wanneer het wordt geconsumeerd.

Het is dus geschikt voor iedereen als dagelijkse gezondheidsdrank om het immuunsysteem in het menselijk lichaam te versterken. Het is goed voor diabetici, hoog cholesterol, vet en hoog suikergehalte in het bloed.

Wanneer je de benefits of guava leaves sexually Tea regelmatig consumeert, kan het helpen om:

Verminder de opname van suiker
Verlaag de bloedsuikerspiegel
Gewichtsvermindering en schoonheid

Mensen die chronisch aan diabetes lijden, hebben meestal overgewicht en hebben een hoge neiging tot hoge bloeddruk. Laat me nu het voordeel met u delen dat Guava kan helpen om de gezondheid van diabetici te verbeteren.

Guava heeft een laag calorieprofiel met rijke voedingsmineralen, vitamines en vezels en is zeer nuttig voor mensen met overgewicht. Neem gewoon een middelgrote guave tijdens de lunch en je zult tot de avond geen honger hebben en zonder compromissen te sluiten met de inname van voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ironisch genoeg helpt Guava met zijn rijkdom aan voedingsstoffen mager en dun om aan te komen, waarschijnlijk houdt de rijkdom aan voedingsstoffen het lichaamsmetabolisme perfect bij de opname van de juiste voedingsstof in het lichaamssysteem.
Ten tweede helpt guave, dat erg rijk is aan vezels van nature, om het cholesterol in het bloed te verlagen; behoud van de vloeibaarheid van het bloed en verlaging van de bloeddruk.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *